Schildpad poes Lola

2 maanden na haar vermissing is Lola recent gesignaleerd in de buurt van de martin Luther kingweg en in de Heidebuurt en omgeving.

Ze schijnt zelfs te zijn gevoerd door mensen, maar ze zwerft dus nog steeds op straat. Help alsjeblief Lola om thuis te komen door dit bericht zoveel mogelijk te delen. VERMIST: KAT LOLA (chip; zwart bandje/roze penning) Wellicht is ze het bandje inmiddels kwijt geraakt. gest. poes, schildpad ROTTERDAM Ommoord Balsemkruid 18/6/18 Iemand Lola gespot?

Ze wordt vermist sinds maandag 18 juni. Lola is een schildpadpoes van ruim 1 jaar, naast dat ze gechipt is draagt ze een zwarte halsband met een opvallende roze penning waar haar naam en telefoonnummer van haar baasje op staat.Bandje kan ze inmiddels al kwijt zijn. Lola woont in de kruidenbuurt in Rotterdam- Ommoord! Delen is lief.

VIA FB: Anarosa Guerrero https://www.facebook.com/anarosa.guerreropena

e-mail: anarosa@live.nlhttps://www.amivedi.nl/detail/?meldingid=1349433

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*